Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Herba tea, 20x1,6 g, PICKWICK, borsmenta

PICKWICK
753 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: KHK128
Vonalkód: 8711000336434
INGYENES szállítás 30.000 Ft felett
30.000 Ft alatt szállítás akár 990 Ft.
BEREK Klub Tagság
Exkluzív, személyre szabott kedvezmények, ajándékok.
15 éves SZAKMAI háttér
Cégünk 2004 óta foglalkozik iskolák, cégek és családok iskola- és irodaszer ellátásával.
753 Ft
Menny.:db

Leírás és tulajdonságok

A Berek Papír - Iskolaszer, Irodaszer, Hobby webáruház Szálas és filteres teák webáruházban árult a(z) Szálas és filteres teák termék kategóriában lévő Herba tea, 20x1,6 g, PICKWICK, borsmenta részletes leírása.


A Pickwick borsmenta tea ideális ital a nap bármely szakaszában. Az egészséges, kiegyensúlyozott életvitel része. Hozzásegíti szervezetünket a harmóniához. Nem tartalmaz koffeint. Kiszerelés: 20x1,6 g


20.000 Ft feletti vásárlás esetén
 ingyenesen házhozszállítjuk a papír, írószer, iskolaszer és irodaszer termékeket az ország egész területén.

 


Herba tea, 20x1,6 g, PICKWICK, borsmenta, Szálas és filteres teák,
 Irodaszerírószer, iskolaszer, iskolatáskakreatív hobby, számológép, papír, táska, toner, tintapatron webáruházunkban minden iskola- és irodaszert megtalál amire gyermekének az iskolában vagy Önnek az irodájában, vagy akár otthonában szüksége lehet.


Webáruházunkból rendelt terméke az ország bármely pontjára akár MÁSNAP, de legkésőbb 5 napon belül kiszállításra kerül, legyen az Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Tatabánya, Kaposvár, Érd, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Sopron, Eger, Nagykanizsa, Dunaújváros, Hódmezővásárhely, Dunakeszi, Cegléd, Baja, Salgótarján, Szigetszentmiklós, Vác, Gödöllő, Ózd, Szekszárd, Mosonmagyaróvár, Gyöngyös, Pápa, Gyula, Hajdúböszörmény, Esztergom.

Szálas és filteres teák webáruház, Szálas és filteres teák webshop, Szálas és filteres teák online, Szálas és filteres teák rendelés, Szálas és filteres teák Pécs, Szálas és filteres teák Budapest

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!